Ekinci Nevzat Ceylan İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek üzere her türlü teknoloji, tesis, organizasyon, anlayış ve insan kaynakları imkanlarına sahip bir okul olmak, istiyoruz.

Misyon: Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını; çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ekincinevzatceylanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ekinci Mahallesi Akdoğan Cad. No 2 Antakya HATAY

Yerleşim Yeri - Ekinci Mah. Akdoğan Cad. No:2 Antakya HATAY

Adres - Ekinci Mahallesi Akdoğan Cad. No 2 Antakya HATAY

Ulaşım Dolmuşlarla kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.